راه‌اندازی فروشگاه لباس و نکات مهم آن

راه‌اندازی فروشگاه لباس و نکات مهم آن موضوع بحث ما در این مقاله خواهد بود.

پوشاک یکی از مهم‌ترین نیازهای هرکسی به‌حساب می‌آید. در عصر حاضر لباسی که می‌پوشیم نشانگر شخصیت ما است. با توجه به این موضوع فروشگاه‌های زیادی وجود دارند که نیاز آدم‌ها را برای خرید لباس برطرف کنند. اگر شما هم قصد راه‌اندازی یک فروشگاه لباس را دارید و به دنبال اطلاعات تکمیلی در رابطه با این موضوع هستید، ادامه مطالب را از دست نداده و با ما همراه باشید.

راه اندازی فروشگاه لباس

چرا فروشگاه لباس راه‌اندازیم کنیم؟

همین اول کار از خودتان بپرسید که اصلاً چرا سراغ فروشگاه لباس آمده‌اید. اگر این تصور را دارید که یک فروشگاه دارید و دیگر بدون هیچ کار خاصی درآمد زیادی خواهید داشت، باید بگوییم که در اشتباه هستید. لباس از آن نیازهایی است که آدم‌ها به آن توجه خاصی دارند اما باز هم دلیل نمی‌شود که کار شما به‌عنوان یک مغازه‌دار ساده باشد.
اول از همه پیشنهاد می‌کنیم که با توجه به علاقه خودتان به سمت این کار بروید. هر کاری سختی‌های خاص خود را دارد، برای اینکه بتوانید از پس سختی‌ها به‌خوبی بربیاید، باید به کارتان علاقه‌مند باشید. علاقه باعث می‌شود که سختی‌ها شما را خسته نکند و باز هم توانایی ادامه به کار را داشته باشید.
البته علاقه برای راه‌اندازی یک فروشگاه کافی نیست. شما باید سرمایه کافی هم برای این کار در اختیار داشته باشید. خرید یا اجاره یک محل مناسب برای فروشگاه به سرمایه نیاز دارد. خرید لباس‌هایی که در فروشگاه می‌خواهید بفروشید هم به سرمایه نیاز دارد. حجم این سرمایه به موارد مختلفی بستگی خواهد داشت. در ادامه نکات مهمی در رابطه با این موضوع بیان خواهیم کرد.

چرا فروشگاه لباس

بعد از علاقه و سرمایه باید به دنبال مهارت هم باشید. قدرت بازاریابی قابل توجهی داشته باشید. شما به‌عنوان کسی که یک فروشگاه دارد، باید بازار را به‌خوبی بشناسید. مشتری‌ها به کدام نوع لباس علاقه بیشتری دارند، کدام لباس بهتر به فروش می‌رسد. شما باید بتوانید بازار را تحلیل کنید. به‌عنوان‌مثال با توجه به بازار تشخیص می‌دهید که فروش لباس‌های خانگی درآمد بیشتری دارد.
البته به این نکته دقت داشته باشید که موارد گفته شده در بالا نسبت به یکدیگر اولویت ندارند. ترتیب گفتن این موارد کاملاً اتفاقی بوده است. در کنار هم قرار گرفتن هر سه مورد باعث می‌شود که شما در نهایت به درآمد خوبی از کسب‌وکار خود برسید. بودن هر یک از موارد به‌تنهایی نمی‌تواند کمک خاصی به شما کند. ازاین‌رو پیشنهاد می‌دهیم که در ابتدا اگر به این کار علاقه دارید، سرمایه جذب کنید و بعد هم مهارت‌های لازم را به دست آورید.

سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی فروشگاه لباس

 

برای راه‌اندازی فروشگاه لباس به چقدر سرمایه نیاز داریم؟

در مطالب بالا گفتیم که برای راه‌اندازی یک فروشگاه به سرمایه نیاز دارید. در این قسمت جزئیات سرمایه‌ای که باید داشته باشید را توضیح می‌دهیم. شما برای راه‌اندازی یک فروشگاه به یک مکان نیاز دارید. اگر مغازه‌ای در بازار اصلی شهر می‌خواهید، قیمت متفاوتی نسبت به یک مغازه در یک پاساژ حاشیه شهر باید بپردازید.
این تفاوت در قیمت به دلیل تفاوت در میزان فروشی است که شما خواهید داشت. به شما پیشنهاد می‌دهیم که اگر سرمایه کافی در اختیار دارید، در بازار اصلی شهر خودتان مغازه‌ای داشته باشید. در این حالت کمی خیالتان راحت است که در روزهای ابتدایی کسب‌وکارتان بازار خوبی خواهید داشت. حالا اگر بخواهید مغازه‌ای را اجاره کنید یا بخرید هم باز به سرمایه متفاوتی نیاز خواهید داشت.
درصورتی‌که می‌خواهید مغازه‌ای را اجاره کنید، به شما پیشنهاد می‌دهیم که کرایه دو ماه اول را هم کنار بگذارید. این کار باعث می‌شود که آرامش خاطر داشته باشید و دیگر بابت این اجاره نگرانی و استرس نداشته باشید. البته اگر سرمایه کافی برای این کار ندارید، اجباری به آن نیست.
البته این تنها هزینه‌ای نیست که در ابتدای کارتان باید مبلغی را برای آن در نظر بگیرید. شما متناسب با نوع فروشگاهی که می‌خواهید داشته باشید، به سرمایه متفاوتی برای خرید وسیله‌ها نیاز خواهید داشت. به‌عنوان‌مثال اگر می‌خواهید لباس‌هایی مانند پالتو و مانتو داشته باشید، به سرمایه‌ای بیشتر نسبت به لباس‌های خانگی نیاز خواهید داشت.
هرچه مساحت مغازه‌ای که دارید، بیشتر باشد، به مبلغ بیشتری هم برای پر کردن آن نیاز خواهید داشت. البته نگران نباشید، می‌توانید با مغازه کوچک و سرمایه کم هم شروع کنید. لباس‌های مهمانی هم به سرمایه زیادی نیاز دارند، چون هزینه خرید آن‌ها تقریباً بیشتر از لباس‌های دیگر است.

هزینه های فروشگاه لباس

از دیگر هزینه‌هایی که شاید به آن توجه نداشته باشید، مبلغی است که برای قفسه‌بندی مغازه باید پرداخت کنید. البته در بعضی از موارد ممکن است که مغازه موردنظر شما قفسه‌بندی هم داشته باشد. در این حالت در هزینه‌های خود صرفه‌جویی خواهید کرد. برای درست کردن اتاق پرو هم باید هزینه‌ای را در نظر بگیرید.
البته به‌طورکلی توجه داشته باشید که هزینه‌های گفته شده در بالا همگی نسبی هستند. هر هزینه‌ای متناسب با نیاز خودتان و آنچه به آن نیاز دارید، متفاوت خواهد بود. متأسفانه با توجه به وضعیت اقتصادی نابسامانی در کشور ما وجود دارد، نمی‌توان هیچ مبلغ حدودی هم در رابطه با راه‌اندازی فروشگاه لباس بیان کرد. شما متناسب با این نکات می‌توانید هزینه‌ها را بسنجید.

با چه لباسی شروع کنیم؟

فروشگاه لباس زیرمجموعه‌های مختلفی دارد. شما می‌توانید در هر یک از زمینه‌ها کسب‌وکار خودتان را شروع کنید. به‌عنوان‌مثال می‌توانید مانتوفروشی داشته باشید. در این حالت می‌توانید شلوار و شومیزهای زیر مانتویی هم در مغازه خود داشته باشید. طبیعت میدانیم که در فصل‌های سرد سال هم می‌توانید لباس‌هایی مانند پالتو و کاپشن داشته باشید.
این روزها به دلیل افزایش قیمت، مانتو و پالتوها قیمت بالایی دارند، ازاین‌رو ممکن است که مشتری‌های شما به‌مرورزمان کمتر شود. البته شما می‌توانید با ترفندهای مختلف مشتری‌های زیادی را به سمت فروشگاه خودتان جذب کنید. در ادامه مطالب اطلاعات بیشتری در مورد این موضوع بیان خواهیم کرد.
پیشنهاد ما این است که متناسب با علاقه‌مندی خودتان، سرمایه‌ای که در اختیار دارید و شناخت خودتان از بازار کار، یکی از انواع لباس‌ها را برای کسب‌وکار خودتان انتخاب کنید. به‌طورکلی پیشنهاد ما این است که قبل از شروع کسب‌وکار خودتان در مورد، آنچه در بالا گفتیم با دقت تحقیق کنید و سپس کسب‌وکار خودتان را شروع کنید.
هر کسب‌وکاری هنگامی نتیجه دارد که با تحقیق و حساب شده، شروع شود. البته نیازی نیست که در این زمینه وسواس فکری داشته باشید و بخواهید بیش‌ازحد هم‌فکر کنید. همه‌چیز باید به‌اندازه کافی و مناسب باشد. بدون فکر کار کردن اشتباه است، درصورتی‌که بیش‌ازحد فکر کردن هم باعث می‌شود که وسواس داشته باشید و نتوانید کار خاصی را پیش ببرید.

 

 

تبلیغات عنصری مهم در بازار کار

این روزها بازاریابی و تبلیغات از عناصر جدایی‌ناپذیر در بازار کار هستند. اگر می‌خواهید در بازار حرفی برای گفتن داشته باشید، نباید از تبلیغات و اثرات آن غافل شوید. خود شما هنگامی‌که بازار می‌روید، چند فروشگاه را می‌بینید که لباس می‌فروشد؟ چه چیزی باعث می‌شود که فروشگاه خاصی را انتخاب کنید؟ احتمالاً کیفیت لباس‌های آن یا قیمت مناسب آن‌ها باعث می‌شود که فروشگاهی را انتخاب کنید.
حالا فکر کنید که فروشگاهی به‌تازگی شروع به کار کرده است. در این حالت شما باید مزیت‌های آن را شنیده باشید و با توجه به این مزیت‌ها یک فروشگاه را انتخاب کنید. حالا شما با استفاده از تبلیغات می‌توانید مزیت‌های فروشگاه خودتان را به مشتری‌ها معرفی کنید.
به‌طورکلی اگر شما 65 درصد از سود ماهانه خود را در هرماه برای تبلیغات در نظر بگیرید، بهترین کار ممکن را انجام داده‌اید. به یاد داشته باشید که شما باید در ابتدا به دیگران معرفی شوید و سپس با استفاده از این معرفی شدن، بتوانید مشتری جذب کنید.
در ماه‌های ابتدایی شروع کسب‌وکاری که دارید، بهتر است که با استفاده از سرمایه‌ای که در اختیار دارید، تبلیغات کنید. به همین دلیل پیشنهاد می‌دهیم که در هنگام برآورد هزینه‌ها، مبلغی هم برای تبلیغات و بازاریابی کنار بگذارید.
البته این نکته را هم به یاد داشته باشید که برای درآمد بهتر از فروشگاه لباس شناسایی بازار هم اهمیت بالایی دارد. هرچه بتوانید لباس‌هایی باکیفیت بیشتر و قیمت مناسب‌تر موجود داشته باشید، طبیعت مشتری‌های بیشتری هم خواهید داشت. ازاین‌رو پیشنهاد ما این است که بتوانید قیمت کلی لباس‌های خود را تا حد امکان کاهش دهید، درصورتی‌که کیفیت کاهش پیدا نکند.

 

نکات مهم در راه‌اندازی فروشگاه لباس

در مطالب بالا سعی بر این داشتیم که مکات مهم و کاربردی را توضیح دهیم. در این قسمت لازم میدانیم که نکات پایانی را شرح دهیم. با استفاده از این نکات می‌توانید احتمال موفقیت خود را تا حد زیادی افزایش دهید.

⦁ لباس مردانه یا زنانه!

در سال‌های گذشته این تصور وجود داشت که خانم‌ها بیش از آقایان لباس می‌خرند و اکثر کسانی که به دنبال راه‌اندازی یک فروشگاه لباس بودند، لباس‌های زنانه را برای شروع کار انتخاب می‌کردند. درصورتی‌که در سال‌های اخیر دیگر این‌طور نیست و چنین تصوری وجود ندارد. ازاین‌رو پیشنهاد می‌دهیم که با چنین تصوری کسب‌وکار خودتان را شروع نکنید.

⦁ کجا فروشگاه لباس داشته باشم؟

با توجه به اینکه چقدر سرمایه دارید یا می‌خواهید چه بازار کاری داشته باشید، باید محل فروشگاه خود را انتخاب کنید. طبیعت قسمت‌هایی که بازار کار بهتری دارد، به هزینه بیشتری هم نیاز خواهد داشت. با توجه به نیاز خودتان و سرمایه‌ای که در اختیار دارید، باید مغازه خودتان را انتخاب کنید.

⦁ سرمایه داشته باشید!

شاید در سال‌های گذشته بدون سرمایه می‌توانستید کاری را شروع کنید اما دیگر در سال‌های اخیر نمی‌توان بدون داشتن سرمایه کاری را شروع کرد. البته تصور نکنید که حتماً به سرمایه زیادی هم نیاز دارید، با سرمایه کم هم می‌توانید مغازه‌ای کوچک داشته باشید. در این حالت هزینه کمتری برای اجاره (یا خرید) مغازه باید بپردازید و بعد از آن هم به هزینه کمتری برای پر کردن آن نیاز خواهید داشت.

⦁ بدون فکر کاری نکنید

همان‌طور که در مطالب بالا هم گفتیم برای راه‌اندازی یک فروشگاه لباس باید حساب شده عمل کنید. برای شروع هر کاری باید حساب شده و با فکر عمل کنید.

نتیجه‌گیری

در مطالب بالا سعی بر این داشتیم که اطلاعاتی کامل و مهم در رابطه با راه‌اندازی فروشگاه لباس بیان کنیم. توجه داشته باشید که راه‌اندازی یک کار جدید سختی‌های خاص خود را دارد. مهم این است که بتوانید با سختی‌ها کنار آید، اینجا است که دیگر به درآمد می‌رسید.
نکته دیگری که باید به آن دقت داشته باشید، داشتن علاقه برای این کار است. نه فقط برای داشتن یک فروشگاه بلکه برای انجام هر کاری باید علاقه وجود داشته باشد. به یاد داشته باشید که شما از هر کاری می‌توانید به درآمد برسید اما مهم این است که از کاری به درآمد برسید که به آن علاقه دارید.
در کنار علاقه و مهارتی که برای شروع کار نیاز است، باید سرمایه کافی هم برای کار داشته باشید. همان‌طور که در مطالب بالا هم به این موضوع اشاره کردیم، باید علاقه، مهارت و سرمایه در کنار هم وجود داشته باشد. اگر هر سؤال دیگری در رابطه با این موضوع دارید، آن را با ما در میان بگذارید تا در اسرع وقت به آن پاسخ دهیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *